برای خوردن کیوی، سه راه اصلی برای این کار وجود دارد که هر کدام فواید و طعم های منحصر به فرد خود را دارند. در اینجا سه روش برای خوردن کیوی آورده شده است:
- برش بزنید و مانند سیب بخورید
برش دادن کیوی به قطعات نازک و خوردن آن مانند سیب راهی عالی برای لذت بردن از طعم شیرین و تند آن است. در اینجا چند نکته برای برش دادن و خوردن کیوی مانند سیب آورده شده است:
- از یک چاقوی دندانه دار برای برش دادن کیوی به برش های نازک استفاده کنید، زیرا این کار به جلوگیری از شکستن میوه کمک می کند.
- روی و پایین کیوی را ببرید تا ساقه و پوست قهوه ای یا سبز آن جدا شود.
- بسته به ترجیحتان، کیوی را به قطعات نازک یا برش برش دهید.
- برای از بین بردن پوست قهوهای، میتوانید کیوی را با پوستکن سبزیجات جدا کنید یا قسمتهای قهوهای آن را با چاقو جدا کنید.
- اگر می خواهید پوست آن را بخورید، میتوانید به سادگی کیوی را قاچ کرده و همانطور که هست بخورید. پوست کاملاً خوراکی است و حاوی بیشتر فیبر و ویتامین است.
- همچنین میتوانید برای افزایش طعم و جلوگیری از قهوهای شدن کیوی، کمی آب لیمو به کیوی برشخورده اضافه کنید.
- اگر میخواهید یک قدم جلوتر بروید، میتوانید روی کیوی برششده مقداری دارچین یا جوز هندی بپاشید تا طعم بیشتری داشته باشد.
- گل بزنید و مثل آناناس بخورید
نمرات یک راه عالی برای خوردن کیوی است، مخصوصا اگر عاشق بافت آناناس هستید. در اینجا چند نکته برای به ثمر رساندن و خوردن کیوی مانند آناناس آورده شده است:
- کیوی را از طول نصف کنید، سپس گوشت را به مکعب ها یا تکه های کوچک بریزید.
- از یک قاشق برای برداشتن مکعب ها یا تکه ها استفاده کنید و از آنها لذت ببرید.
- همچنین میتوانید برای افزایش طعم، مقداری آب لیمو به کیوی خرد شده اضافه کنید.
- اگر میخواهید آن را بیشتر شبیه آناناس کنید، میتوانید روی آن مقداری تکههای نارگیل یا نارگیل خرد شده اضافه کنید.
- میزان کردن کیوی هضم آن را آسانتر میکند، زیرا قطعات کوچکتر نرمتر و راحتتر جویده میشوند.
- آن را با اسموتی ترکیب کنید
ترکیب کیوی در اسموتی راهی عالی برای لذت بردن از مزایای سلامتی و طعم لذیذ آن است. در اینجا چند نکته برای ترکیب کیوی به اسموتی آورده شده است:
- کیوی را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را به قطعات کوچک خرد کنید.
- کیوی خرد شده را به همراه سایر مواد خود به دستور اسموتی مورد علاقه خود اضافه کنید.
- میتوانید از مخلوط کن یا غذاساز برای ترکیب کیوی با سایر مواد خود استفاده کنید.
- اگر میخواهید قوام غلیظتری داشته باشید، میتوانید کمی ماست یا شیر به اسموتی اضافه کنید.
- میتوانید میوههای دیگری مانند موز یا انواع توتها را نیز برای طعم و مزه و مواد مغذی بیشتر به اسموتی اضافه کنید.
- اگر می خواهید آن را حتی سالم تر کنید، میتوانید به جای شیر معمولی از آب نارگیل یا شیر بادام استفاده کنید.
در خاتمه، سه راه اصلی برای خوردن کیوی وجود دارد که هر کدام فواید و طعم های منحصر به فرد خود را دارند. چه ترجیح می دهید آن را برش بزنید و مانند یک سیب بخورید، آن را مانند آناناس بچسبانید و بخورید، یا آن را با اسموتی مخلوط کنید، روشی وجود دارد که با ذائقه همه سازگار است. پس ادامه دهید و یکی از این روش ها را امتحان کنید تا فواید خوشمزه و مغذی کیوی را تجربه کنید! 🍉🥝
منابع این نوشته :
- “میوه کیوی: فواید تغذیه ای و سلامتی” توسط M. E. M. Lopez-Garcia و همکاران، منتشر شده در مجله علوم و فناوری غذایی.
- “کیوی: راهنمای کامل برای رشد و لذت بردن از این میوه خوشمزه” نوشته جی. اچ سی مک داول، منتشر شده توسط تایمبر پرس.
- «کیوی: راهنمای نهایی برای انتخاب، آمادهسازی و پختن» توسط M. R. K. Al-Hamdan و همکاران، منتشر شده در مجله علوم و فناوری غذایی.